Als je opeens ergens anders woont

Een pleegzorgplaatsing zorgt voor veel verschillende (rouw)gevoelens en emoties bij pleegkinderen. Het is voor hen niet altijd makkelijk om hierover te praten. Erover lezen kan dan fijn zijn. Daarom besloot jeugdzorgwerker Shelley Vos in samenwerking met projectleider Alice Faber van het Expertisecentrum William Schrikker een voorleesboekje voor pleegkinderen te schrijven.

Vanaf 2 december is het voorleesboekje ‘Als je opeens ergens anders woont’ gepubliceerd van Shelley Vos en Alice Faber. Dit boekje is bedoeld voor pleegzorgwerkers, pleegouders en jeugdzorgwerkers om voor te lezen aan pleegkinderen.

Dit boekje is mogelijk gemaakt door het Fonds Welzijnswerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s