Jij mag het zeggen, jij bent de baas

Veilige haven

Dit is Job! Job is thuis niet de baas over zijn kusjes en knuffels en dat voelt niet goed.

Speelt er iemand de baas over jouw kusjes en je knuffels? En zit er iemand aan je terwijl je dat niet wilt? Dan mag je dat zeggen. Want jouw lichaam is van jou. Je mag er dus over praten, er is altijd iemand die je kan helpen. Jij bent niet alleen.

Wil je (anoniem) met iemand van het Centrum Seksueel Geweld (CSG) praten? Dan kun je met hen chatten. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 16.00 – 06.00 uur en op zaterdag en zondag en feestdagen van 20.00 – 06.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s