Een kort leven beschoren

Friedrich’s Ataxia

Joe Boon wordt 30. Het is een mijlpaal voor iedereen, maar vooral voor Joe en zijn familie, die een zeldzame genetische en degeneratieve aandoening hebben met een levensverwachting van slechts 37. Drie van de vijf broers en zussen – waaronder Joe – hebben Friedreich’s Ataxia, die geleidelijk het neuromusculaire systeem aanvalt. Pas in hun tienerjaren werd de diagnose gesteld. Sedertdien heeft de familie gestreden om de gevolgen van de ziekte het hoofd te bieden: elk van hen behandelt het anders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s