Mijn perfecte family

The Priesleys

In de familie Priestley is bij drie van de vier kinderen de diagnose autismespectrumstoornis gesteld. Hoewel papa Aidan, nooit als kind is gediagnosticeerd, is ook hij zijn symptomen gaan herkennen via zijn kinderen en beseft hij de waarde die een eerdere diagnose kan hebben gehad. Het gezin functioneert goed en velen van buitenaf zien hun worstelingen niet of begrijpen ze verkeerd. Maar achter de schermen zien we de dagelijkse inspanning om comfortabeler door de wereld te navigeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s