Trotse mensen verdwalen liever dan de weg te vragen

oude projectroute.png

  • 1,5 min. Waarom top down projecten vastlopen en mislukken.

Veel projecten binnen organisaties worden uitgevoerd op een manier die niet bijdraagt aan de motivatie van alle mensen die uiteindelijk geacht worden op een andere manier te werken. Omdat de manier van inrichten van het project gebaseerd is op oude motivatietheorieën en systeemwaarden. In deze korte animatie het resultaat van een dergelijke aanpak.

Dit is de eerste van twee video’s De volgende: ‘De Nieuwe Project route’ laat zien hoe er wel effectief en samen met iedereen kan, zodat zogeheten verander trajecten en andere projecten in de praktijk slagen en voor blijvende veranderingen zorgen.

Zie ook: https://verruimdehorizon.wordpress.com/2016/07/02/grote-veranderingen-beginnen-klein/

1 comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s