Vernieuwing gaat nooit zonder dwaasheden

Het tempo van vernieuwing binnen ons sociaal domein moet hoger liggen. Voor onze welvaart is dat van cruciaal belang. Maar diezelfde vernieuwing wordt geremd door verschillende oorzaken. Beleidsmakers en politici neigen zich te richten op de bestaande orde en geven daardoor zittende partijen onbewust een zwaarder gewicht. De (zogenaamde) publieke opinie bejegent de vernieuwing met wantrouwen en het lukt de overheid onvoldoende om ruimte te creëren voor evidente verbeteringen. Kansen voor doorontwikkeling worden zo niet verzilverd.

Vernieuwing vergt durf om los te laten en begint bij dromen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s