Verwarring ontknopen

Video over CORV online
Er staat een animatievideo online, waarin de werking van de Collectieve Opdracht Routeervoorziening (CORV) centraal staat. CORV is een digitaal knooppunt dat zorgt voor de elektronische afhandeling van het formele berichtenverkeer van partijen uit het gemeentelijk domein en justitiële partijen. In de video worden het doel, de werking en de verschillende voordelen van CORV uitgelegd.

Welke partijen sluiten aan op CORV?
De partijen uit het gemeentelijk domein die aansluiten op CORV zijn onder andere gemeenten, het Advies- en Meldpunt Huiselijk geweld en Kindermishandeling (Veilig Thuis) en gecertificeerde instellingen. De justitiële partijen die aansluiten, zijn de Raad voor de Kinderbescherming, de politie en het Openbaar Ministerie, dat via het CJIB aansluit op CORV.

De video is bedoeld voor alle betrokkenen die met CORV gaan werken, beleid hieromtrent maken, zorgdragen voor de techniek of informatiemanagement, maar ook voor alle anderen die geïnteresseerd zijn in de werking van dit digitale knooppunt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s