Sam! – Kom maar op met die transitie!

SAM

Sam is een sociaal innovatief project in het jeugddomein. Burgers en professionals kunnen het zelf, met steun van de organisaties waar professionals in werken. Sam’s zijn Sociale Amsterdammers, verbonden in een netwerk en te vinden achter een simpele digitale voordeur. We hakken een weg door de jeugdzorgjungle en gaan de uitdagingen van de transitie aan.

Sam is een Sociale Amsterdammer – een professional in het jeugddomein die werkt, leert en deelt in een netwerk. Sam heeft een digitale voordeur. Sam werkt niet met regels en protocollen, maar met werkprincipes. Professionals bouwen zelf het stelsel waarin ze willen werken – dat is Sociale Innovatie! Dit is het verslag van de eerste Samstorm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s