Dichterbij

DICHTERBIJ, perspectief op een effectieve kind- en gezinsbescherming

Wat betekent het werken volgens het Toekomstscenario kind- en gezinsbescherming voor gezinnen en voor professionals? Daarover gaat de film ‘DICHTERBIJ, perspectief op een effectieve kind- en gezinsbescherming.’ De film is gemaakt in documentairestijl.

We zien Bas Adriaans, als zichzelf: professional in een proeftuin van het Toekomstscenario. Samen met een jongen uit een gezin dat hij heeft begeleid gaat hij in gesprek over wat de nieuwe werkwijze betekent. De film is bedoeld voor professionals en is gebaseerd op echte ervaringen in de proeftuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s