Verraden onschuldigen

Quo Vadis, Aida?

Een aangrijpend verhaal over de genocide in Srebrenica.

Quo Vadis, Aida? vertelt het meeslepende verhaal van de genocide die plaatsvond in de Bosnische Oorlog, waarbij meer dan 8.000 Bosnische vluchtelingen om het leven kwamen. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Aida (Jasna Đuričić), een tolk op een Nederlandse basis van de Verenigde Naties, die er alles aan wil doen om haar familie veilig te houden van het oprukkende Bosnisch-Servische leger. Tot de dramatische evacuatie van de vluchtelingen is Aida er zeker van dat de VN ze zou beschermen, maar met de groeiende chaos probeert ze dit uit alle macht in eigen handen te nemen.

Met onder anderen Raymond Thiry (Penoza) en Johan Heldenbergh (The Broken Circle Breakdown) als Dutchbatters.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s