De eerste de beste fotograaf kan een land regeren…

Als brutaliteit, verenigd met arglist en middelmatigheid, regeert

Niet eerder had het in Nederland zulke verstrekkende gevolgen, maar verkenner Kajsa Ollongren was zeker niet de eerste die per ongeluk met leesbare geheime documenten op de foto werd gezet. Als het een ongelukje was, had de fotograaf de foto gewoon moeten vernietigen. De pers heeft duidelijk lak aan privacy. Zeker als zij er lekker ontregelend mee kunnen scoren. Er zijn grenzen, en die zijn hier meer dan verregaand overschreden!

Het moet maar eens afgelopen zijn met het waardeloze optreden van de media die zich onaangetast wanen en alles verkopen onder het motto: waarheidsvinding. Waarom trekken de ‘betere’ journalisten geen lijn? Waarom verzetten zij zich tegen deze praktijken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s