Bijzonder noodzakelijk en essentieel

Ap Israel, eigenaar van Ap’s Barbershop in Den Haag, is de ‘hofkapper’ van heel politiek en bestuurlijk Den Haag. Van de make-over van oud-premier Jan Peter Balkenende, tot Bruno Bruins die tijdig zijn werkzaamheden in crisis-tijd stop moest zetten. Ap knipte ze allemaal. Tot de coronacrisis. Wat vindt hij eigenlijk van het langer wordende kapsel van premier Mark Rutte? Het is essentieel nieuws. Zo essentieel dat de kapper, die ook op 25 april 2020 al mocht opdraven, op 2 februari 2021 opnieuw zijn opwachting mocht maken! Want zijn blik op deze al dan niet (stiekem toch) geknipte koppies van onze politici is verdraaid essentieel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s