Jeugdzorg, hoe nu verder?

Ga eens wat vaker op je handen zitten

In deze podcast gaat CDA-Kamerlid en woordvoerder jeugdzorg René Peters gesprek met Peter Paul Doodkorte, jongerenwerker, adviseur, voormalig wethouder, pleegouder, maar bovenal opa en vader. Zijn advies: “Hulpverlener: ga eens wat vaker op je handen zitten.”

CDA-Kamerlid en woordvoerder jeugdzorg René Peters maakt een podcast waarin hij met wijze mensen in gesprek gaat over allerlei aspecten rondom jeugd, opvoeding en jeugdzorg. Er zijn inmiddels een kleine veertig afleveringen opgenomen met o.a. Adri van Montfoort over de jeugdzorg in het algemeen, Tim Robbe over inkoop, Pieter Hilhorst over bureaucratie en Peter Paul Doodkorte over de kracht van gezond verstand.  Andere gasten zijn onder andere Ira Helsloot, Peer van der Helm, Anna Bosman, Jo Hermanns, Micha de Winter, Arjan Vliegenthart, Bianca den Outer en bisschop Gerard de Korte. De podcast is zeker het volgen en het delen waard! De podcast is te luisteren via spotify. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s