De mooiste jaren

film

  • Gli anni piú belli

Gli anni piú belli, wat ‘de mooiste jaren’ betekent, is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het vieren van het leven.

Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn al jaren een hechte vriendengroep. Ze kennen elkaar sinds hun jeugd en zijn al 40 jaar onafscheidelijk. Ze ontmoeten elkaar in de jaren ’80 en groeien met elkaar op. Ze gaan samen door pubertijd en zien elkaar volwassen worden. Momenten van geluk en liefde worden afgewisseld met tijden van verlies en teleurstelling. In de loop van hun levens verliezen de vier elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Deze vriendschap ontvouwt zich tegen de achtergrond van een decennialange verandering in hun geboorteland Italië.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s