Verdwaald?

boer.png

  • De boer en de verdwaalde zakenman

Een zakenman die een conferentie moest bijwonen in een afgelegen stad besloot over de provinciale wegen te rijden in plaats van de snelweg te nemen om er een ontspannen uitje van te maken. Na een paar uur rijden besefte hij dat hij hopeloos was verdwaald. Hij zag een boer die het land naast de weg bewerkte, stopte en vroeg de weg.  “Kunt u mij vertellen hoe ver het is naar Enschede?” vroeg hij aan de boer. “Nou, dat weet ik niet precies”, antwoordde de boer. “Kunt u mij dan zeggen hoe ver ik van Apeldoorn ben?” vroeg de zakenman. “Nou, dat weet ik niet precies”, antwoordde de boer opnieuw. “Kunt u me dan in ieder geval de vlugste weg naar de snelweg vertellen?” vroeg de zakenman geërgerd. “Nee, dat weet ik niet precies”, antwoordde de boer andermaal. “U weet eigenlijk niet zoveel, hè?” floepte de ongeduldige zakenman eruit.

“Nee, maar ik ben ook niet verdwaald” antwoordde de boer bedaard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s