Hoorzaamheid is de moeder

poppen.png

  • De pop

Een moeder gaat met haar jarige dochtertje naar een speelgoedwinkel om een pop te kopen. In de winkel staan poppen in allerlei prijsklassen. Elke pop kan weer iets anders.

‘Wat kan deze pop?’ vraagt ze aan haar moeder. ‘Die pop kan praten,’ antwoordt de moeder. ‘En die pop die daar staat?’ Die kan echt melk drinken uit een flesje en daarna een boertje laten.’ En deze, mama?’ Deze pop doet de oogjes dicht als je hem neerlegt.’

Bij de goedkoopste pop die helemaal niets kan, vraagt het meisje weer: ‘En wat kan die pop?’ De moeder denkt even na en zegt dan: ‘Deze pop kan goed luisteren.’ Het meisje strekt haar armpjes uit, haalt de pop van de plank, drukt haar tegen zich aan en zegt: ‘Dan wil ik deze hebben.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s