Hoort, wie klopt daar…

la fille.png

  • La Fille Inconnue

Jenny is een jonge, sociaal betrokken, huisarts in Seraing, nabij Luik. Op een avond nadat de praktijk gesloten is, wordt er aangebeld, maar ze besluit niet meer open te doen. De volgende dag wordt een jong meisje dood gevonden aan de Maas. Het blijkt het meisje te zijn dat voor haar deur stond. Jenny voelt zich schuldig en zet alles op alles om de identiteit van het meisje te achterhalen zodat ze niet anoniem begraven wordt. Haar zoektocht blijkt niet zonder risico’s en langzaamaan wordt duidelijk welk drama zich heeft afgespeeld.

  • LA FILLE INCONNUE is de nieuwe film van de regisseurs Jean-Pierre en Luc Dardenne (ROSETTA, LE GAMIN AU VÉLO) en werd genomineerd voor een Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes. Actrice Adèle Haenel maakt grote indruk als de jonge dokter Jenny. Naast Haenel zien we vaste Dardennes-acteur Jérémie Renier (L’ENFANT) terug.

Deze film is genomineerd voor Le Prix TV5MONDE.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s