Er is altijd een reden voor waanzin

prejudice

  • Préjudice

Mooie detailopnames en grimmige geluidsfragmenten die door merg en been gaan.In Préjudice neemt Antoine Cuypers je mee in een intrigerend familiedrama waarin de manipulatieve, sociaal gestoorde en naar eigen mening onder­gewaardeerde zoon zijn familie tot waanzin drijft.

Een familiediner loopt funest uit de hand als Cedric, een dertiger die – om redenen die later duidelijk worden – nog bij zijn ouders woont, het verrassende nieuws dat zijn zus een kindje verwacht slecht kan verdragen en de hele boel op stelten zet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s