Toch blijven wij kniesoren

  • Als kniesoren zouden kwispelstaarten

kwispelstaarten.jpeg

Vanaf 1 januari 2015 zijn taken voor zorg, jeugdhulp en werk & inkomen opnieuw verdeeld. Veel taken zijn bij de gemeenten ondergebracht. Er is nu bijna een jaar voorbij. Tijd voor een tussenbalans. De conclusie luidt: de enorme decentralisatieoperatie is vooralsnog goed verlopen.

De continuïteit van de zorg is nergens in het geding geweest. Er is sprake van een gecontroleerde overgang. Toch doen wij niets liever dan kniesoren. Tijd dus voor een tegengeluid.

Op verzoek van de Advies- en Toewijzingscommissie Voortgezet Onderwijs (AT-VO) van het Samenwerkingsverband VO Noordelijke Drechtsteden staat Peter Paul J. Doodkorte – als frisdenker, dwarskijker en kantelaar verbonden aan Vondel & Nassau (Breda) stil bij de stand van zaken. Zijn conclusie: het piept en het kraakt. En dat is maar goed ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s