Dwang kan alleen eindigen in chaos

Een van de belangrijkste waarden van ons land is het fundamentele recht om zelf te beslissen van wie je houdt en met wie je trouwt. Ook cultuur, religie of traditie is nooit een argument om iemand tot een huwelijk te dwingen of om zijn of haar vrijheid op welke manier dan ook in te perken.

En toch….

jaarlijks zijn honderden mensen in ons land het slachtoffer van een gedwongen huwelijk. Vooral jongeren tussen de 16 en 25 jaar met een niet westerse achtergrond zijn kwetsbaar voor uithuwelijking. Deze campagne beoogt jongeren te helpen die slachtoffer zijn of dreigen te worden van huwelijksdwang.

Meer informatie: http://www.trouwentegenjewil.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s