Geef me ’s ongelijk

De vijftienjarige Julius heeft het met zijn provocaties te bont gemaakt. Zijn school in Amsterdam-Zuid stuurt hem weg. Julius moet werken aan gedragsverandering. Hij moet minder blowen en zijn mening voor zich houden. Zijn gescheiden ouders en andere begeleiders proberen hem tot inzicht te brengen, maar hij houdt zich liever bezig met het communistisch gedachtegoed en andere belangrijke zaken, zoals de internationale politiek en het vogelbekdier. Niemand kan Julius uitleggen waarom hij zich moet conformeren aan de idiotie van het normaal zijn. Gemaakt in het kader van Teledoc Campus.

Zie ook: Geef me ’s ongelijk

Storyline

Because of his extreme provocations at school, the fifteen-year-old Julius is sent to a special program for behavioral change. In crafty dialogue, Julius fights the hypocrisy of ‘being free to be yourself, but within the limits’, preached by his supervisors and his recently divorced parents. But when Julius finds the physical limits of his rebellion, the situation explodes and he needs to get back in control. Is he able to stay true to his ideals and to be released from the program altogether?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s