Het komt – met mij – wel goed!

I’ll be fine

“I’ll be fine” is een korte documentaire over een familie, hun huis en gezin, en de beproevingen van het leven met een negentienjarige zoon die autisme heeft. In het verleden was het gedrag van Tim diep bedroevend. Zelden ging er een dag voorbij zonder confrontatie. Tim is nu in betere doen. Jarenlange ervaring heeft hem geholpen om zijn gedrag onder controle te brengen. Zijn vooruitgang is echter nog steeds wankel. Zijn ouders zijn ook bang voor een terugval. Er is hierdoor sprake van een delicate vrede in huis, welke door Tim’s op elk moment ondermijnt kan worden. Alleen de liefde houdt hun familie bij elkaar terwijl deze wordt geconfronteerd met dagelijkse uitputting en een onbekende toekomst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s