Helse liefde

Een voorlichtingsfilm over Loverboys geproduceerd door PJP FILM in opdracht van de Gemeente Sittard Geleen.

Een jong meisje, Femke, wordt door een loverboy in de val gelokt. Door de constante ruzie tussen haar ouders drijft ze steeds verder in de armen van haar ‘vriend’. Haar vriendin Margo vertrouwt het niet en belt Femke’s moeder…

Je hebt het mis als je denkt dat loverboys alleen actief zijn in de grote randsteden. Ook in de provincie is de kans aanwezig dat jongeren in aanraking komen met loverboy praktijken. Dit kan plaatsvinden op school, in het uitgaansleven of via internet en social media. Ook ouders of professionals in onderwijs en zorg kunnen hiermee geconfronteerd worden.

Omdat de gemeente Sittard-Geleen en de provincie Limburg in samenwerking met een aantal aangesloten partners een vuist hebben gemaakt tegen deze ernstige praktijken is een sluitende aanpak ontwikkeld.

Het Meldpunt “Aanpak loverboys Westelijke Mijnstreek ” heeft als basis gediend voor deze aanpak. Deze manier van werken is zo succesvol, dat er vanaf 2013 één digitaal meldpunt voor de hele provincie Limburg is gerealiseerd. http://www.helseliefde.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s