Een roerig jaar achter de rug

Over de veranderingen in zorg en welzijn vertelt de gemeente Hoogeveen het verhaal van de levensechte familie Hoogeveen. Zij krijgen ook te maken met andere zorg of hulpverlening. Hun levensverhalen zijn bedacht, maar met een ware kern. In dit eerste verhaal wordt de familie aan u voorgesteld.

Dit is de familie Hoogeveen. Pa, ma en hun kinderen Jopie en Angela, oudste zoon Rik met vriendin Maartje en baby Jona, opa en oma. De familie heeft een roerig jaar achter de rug. Jopie kickte af van zijn gameverslaving en Rik en Maartje kregen onverwacht een baby. Angela worstelde met faalangst en oma bezweek bijna onder de zorg voor opa. Maar vandaag is het feest. Zo vlak na oud en nieuw is pa Johan jarig! Gelukkig nieuwjaar dan maar!

Lees de verhalen en bekijk het nieuwe filmpje op: http://www.hoogeveen.nl/sociaaldomein of http://www.facebook.com/gemeentehoogeveen.

1 comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s