Verslaving is een vriendschap zonder vriend

Confronterende animatie laat zien hoe een verslaving werkt

De animatievideo begint heel rustig en vrij vrolijk, met een wezentje dat nieuwsgierig is naar iets wat hij ontdekt. Leuke video, denk je nog aan het begin. Maar naarmate de video vordert, raakt het beestje verslaafd aan dat dingetje en wordt de video steeds duisterder en depressiever. Het wezentje heeft duidelijk geen zin meer in wat hij aan het doen is, waardoor je bij jezelf denkt: stop dan! Maar is dat dan niet juist iets wat we eigenlijk ook wat vaker tegen onszelf zouden moeten zeggen? Deze video is zeker een wake-up call voor de mensen onder ons die ergens verslaafd aan zijn en zet je weer even met beide benen op de grond. Wij waren er in ieder geval even stil van.

1 comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s