Spraaktaal

Video boek ‘Spraaktaal’

‘Ik laat mensen het boek lezen, zodat ik zelf niet hoef uit te leggen wat een taalstoornis is, want dat kost mij heel veel energie’. Dit vertelt één van de gebruikers van het boek ‘Spraaktaal’. Dit boek is genomineerd voor de Gehandicaptenzorgprijs 2014. In de video die de VGN in het kader van de prijs heeft laten maken, legt Jet Isarin (Koninklijke Kentalis) uit wat het boek inhoudt en waarom ze het heeft geschreven.

Spraaktaal is een gids en werkboek tegelijk, bedoeld voor jongeren met een taalstoornis. Het boek biedt informatie over taalstoornissen en de werkbladen bieden jongeren handvatten om te denken en praten over hun leven met een taalstoornis. Het boek is ook nuttig voor mensen die betrokken zijn bij jongeren met een taalstoornis, zoals begeleiders en familie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s