Het Decor – Verruim(t) de horizon

Van en voor frisdenkers, dwarskijkers en omdenkers
Looking over the horizon. (Image from swissre.com ad.)
https://flipboard.com/section/verruim-de-horizon-bUEKmb

Frisdenkers, dwarskijkers en omdenkers brengen – net als kantelaars, stijfkoppen, etcetera – de wereld verder. Samen met en voor u maken ze met hun denk- en verbeeldingskracht en frisse blik hun analyse. Volgen zij ontwikkelingen, verklaren ze of zinderen ze de daarin besloten kansen. Zo weerspiegelen zij hun passie en ambitie.

Verruim de horizon is een inspiratieschrift. Hierin lees je over en van mensen uit de praktijk. Vertellen mensen vanaf de tribune van het leven hun (ongezouten) mening. Delen zij hun dromen of nachtmerries. Altijd met de bedoeling om mensen tot nadenken te stemmen. Met volhardendheid en grenzeloos optimisme of een sarcastisch pessimisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s