Fris & Dwars – nieuwsflits

Inspiratiemagazine over en voor het sociaal domein
fris en dwars
https://flipboard.com/section/fris%26dwars-bUfWKV

Fris denken & Dwars kijken
De eigen kracht van mensen en hun organisaties versterken, energie mobiliseren en een gezamenlijke focus ontwikkelen, dat is mijn missie. Overheden en organisaties helpen de strategische doelen scherp te krijgen en voor ogen te houden en deze daadwerkelijk te bereiken. Werkend vanuit maatschappelijke betrokkenheid organisatie- en samenlevingsvraagstukken pragmatisch aan- en oppakken. Centrale waarden daarbij zijn: een open communicatie, participatie en medezeggenschap.

Fris denken en Dwars kijken is een daarbij passend digitaal informatie– en inspiratieschrift voor alle mensen en organisaties die betrokken zijn bij het werken met en voor mensen. Fris denken en Dwars kijken verschijnt elke week op dinsdag.

Met voor en door u geknipte informatie en inspiratie worden lezers en lezeressen geïnspireerd en geïnformeerd. Zo wordt bijgedragen aan de duurzame vernieuwing van de organisatie van en de ondersteuning voor en door mensen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s