Ik kan het niet!

De fantast

Het verhaal gaat over de tienjarige, eigenwijze dromer Keesje. Hij tekent vaak om niet met school bezig te hoeven zijn en creëert daardoor een fantasiewereld waar hij graag naartoe vlucht. Zijn vader maakt zich zorgen om de schoolprestaties en is op advies van school bezig met een IQ onderzoek voor Keesje. Ondertussen is er in de klas aangekondigd dat de twee beste rekenaars, een rekentijger mogen worden. Keesje voelt een druk om zich te bewijzen tegenover zijn vader, zijn leeftijdsgenoten en zijn beste vriendinnetje tijdens de jaarlijkse rekenmethode-toets. Lukt het hem een rekentijger te worden? Of blijft hij wegdwalen in zijn fantastische astronauten wereldje?

Afstudeerfilm HKU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s