ZICHT

Een indringend beeld over jongeren en criminaliteit

Een indringende film die je meeneemt in de belevingswereld van jongeren die zich in criminele kringen (hebben) begeven. Wat drijft hen, hoe maken ze keuzes en wat kunnen wij doen om dit in de toekomst te voorkomen. Kortom: hoe hebben we en behouden we het ZICHT?

Taskforce-RIEC Brabant-Zeeland zet zich met het project Weerbare Jeugd samen met partners in om te voorkomen dat jongeren in de (ondermijnende) criminaliteit terechtkomen. Interesse in de film ZICHT? Mail dan naar weerbarejeugd@taskforce-riec.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s