Dronken dorpsdokter

Bacurau

  • Bacurau

Bacurau van Kleber Mendonça Filho en ­Juliano Dornelles speelt zich af in de nabije toekomst. De karakters grijpen je aan. Onder wie de dorpsdokter, die door haar alcohol­probleem niet altijd gewaardeerd wordt, maar die dapper terugvecht tegen ‘het kwaad’.

Als ze hoort dat haar oma overleden is, keert Teresa terug naar haar afgelegen geboortedorp in Brazilië. Daar gebeuren vreemde dingen. De watertoevoer is kapot en het plaatsje is van alle navigatiesystemen verdwenen. En er was er al niet veel meer dan oud voedsel en hallucinerende drugs. Als er doden vallen probeert de hechte gemeenschap zich met man en macht te verdedigen. Nog lang blijft het echter ­onduidelijk wie of wat hen eigenlijk bedreigt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s