Een schat van een jongen

honey boy

  • Honey Boy

Honey Boy is geregisseerd door Alma Har’el naar een scenario van Shia LaBeouf, gebaseerd op zijn ervaringen als jonge acteur en zijn complexe relatie met zijn vader.

In Honey Boy laat Amerikaanse acteur Shia LaBeouf op semi-autobiografische wijze zien hoe hij als tiener beroemd werd om vervolgens als tiener in een afkickkliniek te belanden. Noah Jupe en Lucas Gedges spelen Otis Lort tijdens verschillende fasen in zijn leven en carrière, die net als LaBeouf uiteindelijk opgroeit tot beroemdheid. LaBeouf zelf gaat de therapeutische rol aan om een versie van zijn eigen vader te spelen, een voormalig rodeoclown en crimineel. FKA Twigs, bekend artiest en muzikant, maakt haar acteerdebuut als buurvrouw en geestverwant van de jonge Otis. Een intrigerend verhaal over een jonge ster die zijn relatie met zijn criminele, alcohol-liefhebbende vader probeert te herstellen.

Israëlisch-Amerikaans filmmaker Alma Har’el heeft een achtergrond in het maken van muziekvideo’s. Haar filmdebuut is een unieke samenwerking tussen filmmaker en onderwerp dat onderzoekt hoe kunst een therapeutische werking kan hebben en verbeelding hoop kan geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s