Heb je alles voor elkaar, krijg je dat…

porselein

  • Porselein

Zakenman Paul denkt samen met zijn vrouw Anna en zoon Thomas een veilige en perfecte bubbel gecreëerd te hebben. Tot dat Thomas zich vreemd begint te gedragen.

Echtgenoot en vader Paul (Tom Vermeir) laat niets aan het toeval over. Met het fortuin dat hij heeft verdiend als zakenman denkt hij een veilige bubbel gecreëerd te hebben voor zijn vrouw Anna (Laura de Boer) en hun achtjarige zoontje Thomas. Het drietal woont op de bovenste etage van een exclusief appartementencomplex, hoog en onaantastbaar boven de stad. Paul heeft een goedbetaalde baan, Anna werkt thuis in haar atelier met porselein en Thomas is een engelachtige verschijning. De eerste barsten vormen zich wanneer Thomas een vriendje bijt op school. Paul en Anna proberen met al hun macht de controle te bewaren, terwijl hun perfecte levens langzaam beginnen af te brokkelen.

Porselein is het filmdebuut van de Nederlandse Jenneke Boeijinck. Met een achtergrond in psychologie en film, begon ze met een aantal producties voor televisie, zoals Schemeren en Proces. Daarnaast is ze ook werkzaam als freelancefotograaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s