Onafscheidelijk

indivisibili.png

  • Indivisibili

De 18-jarige zusjes Dasy en Viola treden als zangeressen op tijdens feestelijke gelegenheden, maar danken hun succes vooral aan het feit dat ze siamese tweelingen zijn: bij hun heupen zitten ze aan elkaar vast. Hun familie, wonend in een kustdorpje in de buurt van Napels, kan er goed van leven en hun goklustige, barse vader bestiert hun wel en wee. Maar het familiebedrijf wordt in zijn bestaan bedreigd als een chirurg bereid is de meisjes te opereren. Viola is bang de geborgenheid van haar huidige leven te verliezen, maar voor Dasy gloort hoop op een eigen leven.

Indivisibili van Edoardo De Angelis is een mooi, sprookjesachtig coming-of-ageverhaal met licht surreële trekjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s