Trouw is het geheugen van het hart

remember-6

  • Remember | Geheugenverlies

Elke keer als Zev wakker wordt, roept hij de naam van zijn vrouw, om vervolgens eraan herinnerd te worden dat ze onlangs is overleden. Zev lijdt aan beginnende dementie. En dat moet je er niet bij hebben als je op zoek gaat naar de man die zeventig jaar eerder verantwoordelijk was voor de dood van je familieleden in het concentratiekamp. Daarom heeft vriend Max uitgebreide instructies opgeschreven voor de reis die Zev gaat maken. Een reis die hem langs meerdere plekken in Canada en Amerika voert. Toch vergeet hij soms naar wie hij op zoek is, zelfs dat hij überhaupt met een zoektocht bezig is.

De film handelt over een zwaar thema, maar de acteurs zijn goed en geloofwaardig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s