Waard om te rebelleren

rebels

  • Film over coach in klas

Het zijn twintigers die door de maatschappij zijn opgegeven. Jakob heeft een alcoholprobleem, Maylen lukt het door ADHD niet haar leven onder controle te krijgen, Kelly werd vroeger gepest en is ontzettend verlegen. De taak van de coaches is hen weer zelfvertrouwen te geven – wat veel mentale en soms fysieke kracht vereist. In de intimiteit van de groep bloeien de jongeren langzaam maar zeker op.

Vanaf 19 mei is in de bioscoop de film ‘Rebels’ te zien, waarin een groep Noorse schoolverlaters – opstandig, agressief, onverschillig – een speciale cursus krijgt om hen aan werk te helpen. Het zijn twintigers die door de maatschappij zijn opgegeven.

Rebels speelt zich vrijwel geheel af in het klaslokaal, waar de camera de groepslessen en individuele gesprekken volgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s