Laat de zomer duren

deze zomer is van mij.png

  • Deze zomer is van mij

Joep (18), Ciska (21) en Anouska (23) hebben een licht verstandelijke beperking en gaan voor het eerst zonder ouders op een begeleide jongerenreis naar het zonnige feestoord Blanes. Hier krijgen ze de kans hun eigen grenzen op te zoeken en te genieten van hun vrijheid.

“Deze zomer is van mij” is een film van Marinka de Jongh en een productie van Vossenfilms in coproductie met NTR. De film is tot stand gekomen i.h.k.v. Teledoc Campus en met steun van CoBO, NPO, het Nederlands Filmfonds en het Mediafonds.

Voor volledige documentaire: Deze zomer is van mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s