De Boskampi’s – pesten de baas

deboskampis01

Eigenlijk had Rik Boskamp liever een andere vader gehad. Eentje die niet zo’n verstrooide sukkel was. In de maffiafilms gaat het er heel anders aan toe! Rik wil ook wel bij de maffia horen: je kunt alles doen zonder er straf voor te krijgen en iedereen vindt je cool. Als hij en zijn vader gaan verhuizen, besluit Rik dat hij voortaan als Rikki Boskampi door het leven gaat. De hele buurt gelooft Riks verhalen over zijn maffia-vader. Iedereen wordt doodsbang voor ‘de Boskampi’s’, en dat zorgt voor spannende én hilarische situaties! Maar hoe houdt hij het verhaal tot in lengte van dagen in stand?

De Nederlandse film De Boskampi’s heeft de prijs van de kinderjury gewonnen op een filmfestival in Duitsland. Eerder won de film over al een prijs in Zuid-Korea.

Maffiabaas

De Boskampi’s gaat over een jongen die op school wordt gepest. Wanneer hij in een nieuw dorp gaat wonen, doet hij alsof zijn vader een maffiabaas is. Zijn vader heet dan niet meer Paul Boskamp, maar Paulo Boskampi.

In Nederland gingen meer dan 100.000 mensen naar De Boskampi’s. Daarom kregen de makers een Gouden Film.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s