Thomas zoekt – Jou!

Thomas zoekt

Hallo daar! Ik ben Thomas. Ik ben een 13 jarige jongen met MCDD. Hierdoor vind ik de wereld erg ingewikkeld. Sociale contacten wil ik graag. Maar ik mis daarvoor het inzicht en de wederkerigheid. Heb ook angst voor afwijzing en pesten. Daardoor lukt dit niet. Hoe harder ik mijn best doe, hoe groter de kans op een afwijzing lijkt. Als het wel lukt neem ik de ander helemaal in beslag. Dat benauwt vaak waardoor de ander afhaakt. Ik kan dat moeilijk begrijpen.

Ik ben ook een jongen met dromen. Over een mooie toekomst en een baan in de ICT, maar wordt geremd door een voortdurende overprikkeling vanuit mijn omgeving. Die mij ook constant overspoeld met angst voor het onbekende, het onverwachte en de angst om te falen.

Toch ben ik net als ieder ander. Wil ik graag gehoord en gezien worden. Ik doe mijn best om aardig en spontaan gevonden te worden. Wordt ook graag serieus genomen. Ik zoek erkenning voor en acceptatie van mijn beperkingen. Ik wil graag meedenken over oplossingen wanneer dit nodig is en ben graag betrokken bij die afspraken.

Mijn interesses zijn breed: muziek maken, dansen, zangles (is iets wat ik graag wil gaan doen), uitleggen/instructies geven, dingen in elkaar zetten. Alles wat met computers te maken heeft interesseert mij: programmeren, gamen, filmpjes maken en monteren, websites maken, etc. En net als bij elke andere puber, zijn uitslapen, bank hangen, filmpje kijken, muziek luisteren en meiden nu ook favoriete bezigheden!

Ik zoek mensen die mij thuis en op school kunnen begeleiden. Die dienen sterk in de schoenen te staan. Wil je daarover meer weten? Kijk dan naar mijn video.

Ik zoek mensen die een uitdagende baan zoeken! Reacties stuur je naar BIJEEN – Raadhuisplein16 | 5151 JH Drunen | E-mail: info@bijeenheusden.nl

1 comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s