Brutaliteit

koekjes

Een vrouw heeft een drukke dag gehad en ze moet het vliegtuig nemen. Ze koopt op het vliegveld koekjes om de maag even te vullen. Ze stopt ze in de tas en gaat op een stoel zitten aan een tafeltje op het vliegveld. Tegen over haar zit een man de krant te lezen.

Even later gaat ze met haar hand naar de zak koekjes die op tafel staat en neemt er een uit.

Terwijl ze de versnapering aan het oppeuzelen is, ziet ze de man tegenover haar ook zijn hand in de zak steken en ook hij neemt er een koekje uit. Met stomme verbazing ziet ze dat aan. Later neemt ze weer een koekje en weer later neemt de man ook weer een koekje. Haar stemming begint van verbazing naar irritatie naar boosheid te verlopen. Met elk koekje dat de man uit het zakje neemt, voelt ze zich nog meer innerlijk koken. Tot er nog maar één koekje in de zak zit. De man neemt die eruit en breekt het in tweeën en geeft haar de helft. Dé brutaliteit denk de vrouw, maar zegt nog steeds niest. De man gaat weg en de vrouw vertrekt even later ook. Dan kijkt ze in haar tas en ziet daar de zak met koekjes zitten waarvan ze dacht dat die op het tafeltje stond……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s