Liefde ontdekt schoonheden waar anderen niets merken

the way he looks

Braziliaans coming-of-age drama over de blinde tiener Leonardo die gevoelens ontwikkelt voor zijn nieuwe klasgenoot Gabriel.

The way he looks – Leo, een vijftienjarige blinde jongen, wil graag onafhankelijk zijn. Maar zijn beschermende moeder wil hem niets alleen laten doen en op school laat zijn beste vriendin Giovana hem geen enkele ruimte om voor zichzelf op te komen. Als nieuwkomer Gabriel bij hem in de klas komt, verandert alles. Winnaar van de Teddy Award op het filmfestival in Berlijn.

Leo vindt het erg fijn dat Gabriel hem behandelt als alle anderen. Giovana – die stiekem op Gabriel verliefd is – is jaloers en vindt het lastig om haar beste vriend te delen. Leo op zijn beurt vindt het lastig om met Giovana’s jaloezie om te gaan en wordt zich langzamerhand bewust van zijn gevoelens voor Gabriel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s