Ik heb hem/haar lief! Nou, en?

Iedereen is anders

Als iemand voor zichzelf het gevoel heeft dat hij als homoseksueel een bevredigende manier van leven heeft gevonden, waar zou ik dan de vlerkerigheid vandaan halen om hem naar een andere hoek te sturen?

Heb jij twijfels of vragen over op wie jij valt: op meisjes, jongens of allebei? Twijfel je over wie jij bent: meer een meisje, meer een jongen? Of ben je eruit en wéét je dat je homo-, lesbische, bi- of transgender- gevoelens hebt? Dan is iedereenisanders.nl dé plek voor jou. Hier vind je de beste info en tips over ‘anders’ zijn.

Iedereen is anders, en dat is leuk, moeilijk, makkelijk, wennen, lastig, tof, logisch, vreemd, onvoorstelbaar, fantastisch, pijnlijk, fijn, gek, prima, cool, stom, bijzonder, prettig, vervelend, lekker, belachelijk, grappig, belabberd, geweldig, ingewikkeld, helemaals: nou eenmaal zo.

Je eerste vriendje of vriendinnetje? Wat is er spannender dan dat? In dit filmpje vertellen een homo- en een lesbostelletje over hun relatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s