Als je ogen opent komt er een heleboel kijken…

albinisme

Om de zorg toekomstbestendiger te maken wordt veel verwacht van de inzet van technologie in de zorg. De inzet van met name ICT om gezondheid en de gezondheidszorg te ondersteunen, moet een bijdrage leveren aan betaalbare toegankelijke zorg van hoge kwaliteit. Dit kan gevolgen hebben voor alle facetten van de zorg: arbeid en organisatie, communicatie, maar ook voor de inhoud van de zorg.

De introductie van nieuwe technologieën laat de afgelopen jaren prachtige voorbeelden zien van de toevoegende waarde van specifieke toepassingen. Kijk bijvoorbeeld eens hoe een blinde man na twintig jaar weer zijn zicht terugkrijgt door middel van de eSight; een elektronische bril die ervoor zorgt dat blinde mensen hun zicht weer terugkrijgen.

Of zie hoe een baby met albinisme (een aandoening waarbij het pigment in de huid, de ogen en het haar ontbreekt) voor het eerst haar moeder ziet…..Hun – en jouw – reacties spreken voor zich!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s