Dromen.Doen.Heusden

Nieuws rond de overdracht en omvorming sociaal domein in Heusden

dromen doen heusden

https://flipboard.com/section/dromen.doen.heusden-bs8yWL

Dit Flipboard-Magazine is een eigentijds, digitaal magazine dat inwoners, professionals en bestuurders in Heusden wil inspireren met interviews, informatie en af en toe een knipoog. Mensen die de omvorming binnen het sociaal domein als een uitdaging en kans zien of op een positieve manier overbrengen, worden met het magazine op de hoogte gehouden over actuele ontwikkelingen binnen wet- en regelgeving. Daarnaast bevat het magazine achtergrondartikelen, inspirerende voorbeelden van elders en praktische tips & trucs. Daarnaast is er speciale aandacht voor vragen waar inwoners en professionals tegen aanlopen. Een bijzondere mix van nieuws, informatie en ontspanning dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s