Een aangenaam gesprek is een wisseling van gevoelens

Man in pak begint te dansen in een trein. De reactie van de treinpassagiers is geweldig!

Peter Sharp wil geen geld van je. In plaats daarvan is hij van plan om een klein beetje geluk aan iedereen zijn leven toe te voegen, in ieder geval aan iedereen in de trein. Dames en heren, welkom in de Moving Train Party!

De passagiers van deze trein zitten rustig op hun gemak te chillen terwijl de trein ze van punt A naar B brengt. Uit het niets vraagt een man, gekleed in pak, de aandacht. In een kort verhaal legt hij uit dat ze vandaag de kans hebben om lekker met elkaar te dansen. Volgens Peter is iedereen een geweldig individu met ieder zijn eigen verhaal en wat is een betere manier om het ijs te breken dan samen ongemakkelijk te dansen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s