Bluurf

Hij schreef een kinderboek zonder plaatjes en de kinderen vonden het fantastisch

Deze video is in zijn simpliciteit geweldig. The Book With No Pictures is letterlijk dat, een boek zonder plaatjes, maar voor deze kinderen schijnt dat niet uit te maken. Misschien denk je dat een boek zonder plaatjes verschrikkelijk saai is, maar dit is de regel: de persoon die het boek voorleest moet per se elk woord uitspreken. Het maakt niet uit wat het woord betekent en juist dit leidt tot glimlachen op het gezicht van alle kinderen.

Het boek wordt voorgelezen door Benjamin Joseph Novak, de man bekend van The Office US als acteur en scenarioschrijver.

1 comment

  1. Ik las de aanbeveling op Pleio over die instructie hoe een toiletrol te verwisselen. Toen kwam ik uit bij het boek zonder plaatjes. Wat leuk dat ik deze blog heb gevonden! Dit is verwondering, en die geeft de mooiste momenten in het leven. Dank je wel dat je dit opzoekt en wilt delen.
    Ad van Heijst, adviseur van organisaties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s