Zero

Over pesten en eigen kracht – prachtig

In een wereld die mensen beoordeelt op hun nummer, wordt Zero constant geconfronteerd met vooroordelen en vervolging. Hij loopt een eenzame weg, totdat een toevallige ontmoeting zijn leven voorgoed verandert: hij ontmoet een vrouwelijke nul. Samen bewijzen ze dat door middel van vastberadenheid, moed en liefde, niets kan echt iets worden.

Zero is vertoond in meer dan 50 festivals en heeft 15 prijzen, waaronder ‘Best Animation’ van LA Shorts Fest en de Rhode Island International Film Festival gewonnen en is genomineerd voor een AFI Award in de ‘Beste Korte Animatie’ categorie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s