Hallo wereld!

Peter Paul J. Doodkorte is getrouwd met Adri Doodkorte-Oosterom, (pleeg)vader van Michael, Patrick en Jitske en opa van Danny, Noa, Joshua, Julian en Benthe.

Zijn persoonlijkheid wordt gekenmerkt door authenticiteit, een grote werklust, gedrevenheid en passie. Hij kan luisterend en beschouwend zijn, maar ook doortastend en besluitvaardig. Hij kan mensen enthousiasmeren en inspireren en zo mensen in/en hun organisaties uitdagen en prikkelen om zich verder te ontwikkelen.

Met zijn verhaal, anekdotes en ervaringen op tal van maatschappelijke en economische werkterreinen inspireert hij zijn publiek en zet hij hen op een nieuw denkspoor. Hij kan anderen motiveren het beste uit zichzelf te halen en hun talenten te ontwikkelen. Mede daarom is hij een veelgevraagd spreker bij en dagvoorzitter van symposia en congressen en een begenadigd schrijver.

Peter Paul J. Doodkorte is als Partner verbonden aan Vondel & Nassau, een organisatieadviesbureau dat overheden en organisaties helpt de strategische doelen scherp te krijgen en deze daadwerkelijk te realiseren. Werkend vanuit maatschappelijke betrokkenheid pakken ze organisatie- en samenlevingsvraagstukken pragmatisch aan: ze schrijven geen dikke rapporten, maar komen met een gedegen advies en een resultaatgerichte aanpak. Centrale waarden in het werk zijn open communicatie, participatie en medezeggenschap. De zorg voor mensen is zijn passie en expertisegebied.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s