Echte verandering doet pijn – ook als je er naar verlangt

  • De kracht van het sociale wijkteam

Verandermanagement-293x190

Keynote-lezing als dagvoorzitter van het 3e Congres “De kracht van het sociale wijkteam” op 24 maart 2015 | ReeHorst, Ede | http://www.wijkteamcongres.nl

Het congres was gericht op gemeentelijke beleidsdiensten, uitvoerende organisaties en professionals binnen gemeenten, WMO, welzijn, onderwijs, jeugdzorg, GGZ, gezondheidszorg en transitie-managers.

Toelichting
De verwachtingen over sociale wijkteams zijn hooggestemd. Veel gemeenten beschouwen ze als dé oplossing in de aanpak van sociale problematiek. Inmiddels werkt meer dan de helft van de gemeenten met sociale wijkteams. Zij lopen echter vaak tegen zaken aan als invulling van taken of samenwerking binnen en buiten het team.

Tijdens dit congres informeerden ervaren sprekers op inspirerende wijze over prangende onderwerpen en vragen rondom sociale wijkteams. Ook kwamen er ervaringen aan bod: wat gaat goed en wat zijn de beren op de weg voor gemeenten en zorgaanbieders?

Naast een informatief programma bood dit congres de mogelijkheid om nieuwe relaties te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen met collega-professionals.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s