Ruwe liefde

Raw Love van Martin Deus & Juan Chappa | 2008 – Argentinië (15m )

Ruwe liefde (Raw love) werd geregisseerd door Martin Deus en Juan Chappa. Het is een subtiel en fraai korte verhandeling over twee schoolvrienden die hun laatste dagen van de middelbare schooltijd samen doorbrengen. Daarbij sluimert er onder de oppervlakte iets onuitgesprokens. Maar de Zuid-Amerikaanse samenleving is niet geschikt voor liefhebbers van mannenliefde.

Ruwe Liefde is een meeslepend en waarheidsgetrouw verhaal van gemengde gevoelens en onnoemelijke wil.

Raw Love (Amor Crudo) was co-directed by Argentinian flimmaking duo Martin Deus and Juan Chappa, with writing credits attached to the former. It is a subtle and beautifully acted short about two high school friends spending the last days of term together. There is, of course, an unsaid something simmering beneath the surface but South American society is not condusive to male lovers. Raw Love is a compelling and truthful story of mixed emotions and untold wants. See more gay films here.

If you like Raw Love by Martin Deus and Juan Chappa rate and share it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s